TULE MEILLE TÖIHIN ERILAISIIN TYÖTEHTÄVIIN

Kotisi LVI Oy on valtakunnallinen LVI-toimija, joka on keskittynyt kotitalouksien käyttövesi- ja lämpöverkko- remontteihin. Visiona meillä on tuottaa asiakkaillemme toimialan asiakasystävällisin putkiremontti. Työllistämme tällä hetkellä kymmeniä ammattilaisia ympäri Suomen.

Ilmoitamme vapaista työpaikoista eri rekrytointisivustoilla, mutta voit aina jättää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostiin asiakapalvelu(at)kotisilvi.fi tai täyttää rekrytointilomakkeen osoitteessa www.kotisilvi.fi/rekry.

 

MYYNTI:

Suoritamme myyntiä ympäri Suomen. Laitathan hakemukseesi, että missä päin Suomea Sinä haluat työskennellä. Työnkuvaan kuuluu kierrellä asiakkaissa ja tarjota heidän tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

ASIAKASHANKINTA:

 

Asiakashankintaa teemme Oulun toimistolla. Meillä on tarjota niin kokoaikaista, kuin osa-aikaista työtä. Asiakashankintaa tehdään monimuotoisesti ja siksi työ onkin hyvin inspiroivaa.

ASENNUS:

 

Asennuksia teemme ympäri Suomen. Työkohteet ovat pientaloja. Vaatimuksena on LVI-alan pätevyys sekä ajokortti. Meillä on tarjota alan parhaimmat työvälineet ja koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti.

 

MITÄ TARJOAMME JOKAISESSA TYÖTEHTÄVÄSSÄ?

– Kattavan alkuperehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Meillä et jää koskaan yksin
– Kannustavan työyhteisön ja esimiehen
– Alan parhaimmat tuotteet sekä ammattitaitoiset ja sitoutuneet asentajat.
– Kannustavan palkkauksen

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME?

– Parhailta työntekijöiltämme löydämme 3 ominaisuutta. Ne ovat terve nöyryys, tavoitehakuisuus ja maalaisjärki.
– Halua ja uskallusta oppia uutta. Tämän työn oppii helposti ja saat siihen täyden tuen
– Ajokorttia ja omaa autoa myynnissä sekä asennuksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen asiakaspalvelu (at) kotisilvi.fi tai täytä lomake osoitteessa www.kotisilvi.fi/rekry

Ilmoita hakemuksessasi, mistä työtehtävästä olet kiinnostunut.