• Asiakasystävällisin putkiremontti Etelästä Pohjoiseen

 

Käyttövesiremontti jopa päivässä - Tuumaakaan laadusta tinkimättä!

Kotisi LVI on erikoistunut omakotitalon putkiremontteihin. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa laadukasta työn jälkeä, kattavia takuita ja ennen kaikkea nopeita käyttövesiremontteja, jotka ovat ohi nopeimmillaan jopa päivässä. Erikoisosaamisemme työmaalla tulee ilmi mm. seuraavista asioista:

YKSILÖLLINEN SUUNNITELMA KÄYTTÖVESIREMONTIN POHJATYÖNÄ

Yleisimpiä virheitä myynnissä on myydä jotain, mitä ei voida toteuttaa. Näin voi käydä, kun myyjä ei ole tietoinen kohteen vaatimuksista tai ei ymmärrä putkiremontin yksityiskohtia.

Ennen asennuksen aloittamista asiantuntijamme tekee ilmaisen suunnittelukäynnin kotiisi. Asiantuntijamme ovat alalle koulutettuja asiantuntijoita, jotka osaavat ajatella putkiremontin tarpeet asentajan näkökulmasta. Asiantuntijamme käy yhdessä asiakkaan kanssa lävitse remontoitavan kiinteistön yksilölliset tarpeet ja rakentaa kohteelle suunnitelman käyttövesiremonttia varten.

Remonttisuunnitelma on pohja materiaalihankinnoille sekä itse työlle. Kun suunnitelma on valmis, asiantuntijamme antaa kilpailukykyisen hinta-arvion, joka kestää arvostelun ja ottaa huomioon kaikki käyttövesiremontin vaiheet asennuksesta loppusiivoukseen.

KOULUTETUT JA KOHTELIAAT ASENTAJATIIMIT

Yleisimpiä virheitä työntekijöiden koulutuksessa on jättää perehdyttäminen vähäiseksi. Kun asentaja ei tiedä, mitkä ovat hänen töitään, epävarmuus omaa ammattitaitoa ja osaamista kohtaan kasvaa.

Arvostamme työntekijöissämme avoimuutta, omatoimisuutta ja ryhmätyöhenkeä. Rakennamme asentajaparimme asentajista, jotka työskentelevät hyvin yhdessä. He eivät tee vain töitä, vaan ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa ja pitävät hänet tietoisena remontin jokaisesta vaiheesta.

Jokainen asentajamme tietää erikoisosaamisensa ja vahvuutensa, ja niiden mukaan jokaiselle jaetaan kohteessa vastuualueet.

Epävarmoissa tilanteissa asentajamme osaavat ratkaista ongelmat itsenäisesti luottaen ammattitaitoonsa. Tällä tavalla aikaa ei kulu turhaan, vaan urakka valmistuu suunnitellun aikataulun mukaisesti ja toiveittesi mukaan.

EI TURHAA ODOTTELUA TYÖMAALLA - TARVIKKEET AINA KÄSILLÄ JA MATERIAALIT MATKASSA

Yleisimpiä virheitä työmailla on, että asentajalla ei ole niitä materiaaleja sekä työkaluja, joita työmaalla tarvitaan. Aikaa kuluu materiaalin tilailuun, työkaluja pitää etsiä useammasta paikasta. Tällaiseen tuhlautuu turhaan aikaa, joka olisi voitu käyttää remontin tekemiseen.

Otamme tekemässämme remonttisuunnitelmassa huomioon jokaisen kohteen tarpeet. Varmistamme etukäteen ennen työmaalle menoa, että asentajilla on kaikki tarvittavat työkalut sekä materiaalit mukanaan. Jos työmaa on isompi, tilaamme tarvittavat materiaalit kohteeseen etukäteen.

Kun aikaa ei kulu toimitusten odotteluun ja työmiesten turhaan seisoskeluun, käyttövesiremontti valmistuu aikataulussa suunnitelman mukaisesti ilman jälkiasennuksia. 

TYYTYVÄISTÄ JA HUOLETONTA ASUMISTA PITKÄLLE TULEVAISUUTEEN - LAATUTAKUU TYÖSTÄ JA PUTKISTA

Yleisimpiä virheitä remonteissa on unohtaa viimeistely. Reklamaatioita tehdään juuri visuaalisista ongelmista. Asentaja on unohtanut laittaa peitelevyn haasteelliseen kohtaan tai vanhoja putkia ei ole tulpattu.

Remontin lopuksi käymme asennuskohteen läpi ja varmistamme, että tehty työ vastaa odotuksiasi. Emme jätä jälkeemme kauneusvirheitä, kuten vinoja putkia tai viimeistelemättömiä saumoja.

Käytämme asennuksessa laadukkaita Uponor-putkia, joiden kautta jokainen asiakas saa myös valmistajan laatutakuun työlle.

Emme myöskään jätä hoidettavaksesi remonttirojua, vaan jätämme paikan yhtä puhtaaksi kuin se oli ennen putkiremonttia.

Varaa kartoitusaika edustajaltamme

Varaa kartoitusaika

Ota yhteyttä

  asiakaspalvelu(at)kotisilvi.fi

  Asiakaspalvelu: 020 7300 610

  Asennus: 020 7300 611
  Asennus: 020 7300 612