• Asiakasystävällisin putkiremontti Etelästä Pohjoiseen

 

OMAKOTITALON KÄYTTÖVESIPUTKIREMONTTI VALMISTUI PÄIVÄSSÄ – MAURI LAMUSUON KOKEMUS

Pyhännällä vuonna 1987 valmistuneeseen omakotitaloomme uusittiin käyttövesiputket syyskuussa. Varsinaisia vikoja ei putkistossa vielä ollut, mutta kun sillä alkoi olla ikää kolmisenkymmentä vuotta, remontti oli ehtinyt käydä jo useampaan kertaan mielessä.

Sujuvaa yhteistyötä Kotisi LVI:n edustajan kanssa

Kaupat käyttövesiremontista syntyivät mutkattomasti, kun Kotisi LVI:n edustaja tuli käymään. Katsoimme ja suunnittelimme läpivientien paikat yhdessä, ja myyjä mittasi niiden tarkat sijainnit. Asentajat vielä tarkastivat läpivientien paikat saapuessaan ja muuttivat niitä tarvittaessa.

Uudet käyttövesiputket nopeasti

Olin kotona koko asennustöiden ajan, ja kyllä se oli nopeaa toimintaa! Kaksi asentajaa saapui aamulla kello 10 maissa, ja samana iltana 8:lta kaikki oli jo valmista: noin 33 metriä uutta käyttövesiputkea. Entiset muoviputket kulkivat lattian alla, mutta uudet putket asennettiin pintavetoina.

LVI-ammattilaisiin voi luottaa

En ole itse LVI-alan miehiä, joten luotan ammattilaisiin, kun heidät töihin tilaan. Kotisi LVI:n asentajia ei voi moittia mistään, vaan myös työnjäljet siivottiin kunnolla. Lattiat imuroitiin remontin jälkeen puhtaaksi ja matot aseteltiin kulkuväylille takaisin omille paikoilleen.

-Mauri Lamusuo

Varaa kartoitusaika edustajaltamme

Varaa kartoitusaika

Ota yhteyttä

  asiakaspalvelu(at)kotisilvi.fi

  Asiakaspalvelu: 020 7300 610

  Asennus: 020 7300 611
  Asennus: 020 7300 612