• Asiakasystävällisin putkiremontti Etelästä Pohjoiseen

 

Putkiremontti laatutakuulla, Kotisi LVI - Oulu, Turku

Putkiremontti pitää suunnitella tarkoin. Putkiremontin toteutumiseen vaikuttavat hyvä suunnittelu, työn keston oikea arviointi, laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet sekä tietenkin laadukas ja ammattitaitoinen LVI asentaja.

Putkiremontin valmistumista ei enää tarvitse kauaa odottaa – nykyään putkiremontista voidaan selvitä jo muutamassa päivässä ja asumisen keskeytymättä. Putkiremontissa saat meiltä selkeän tarjouksen, joka huomioi toiveesi. Parhaiten se tapahtuu  henkilökohtaisen käynnin ja katselmuksen yhteydessä.

Kerromme eri putkiremontin vaihtoehdot.

Kalusteet ja materiaalit katsotaan yhdessä. Luotettavat tavarantoimittajat varmistavat putkiremontin sovitun aikataulun mukaisen etenemisen.

Uponor KOTI -kumppanina pystymme tarjoamaan kokonaisurakointina erilaiset putkiremontit kohtuuhintaan – Emme tingi laadusta!

Putkiremontin hinta

Mitä putkiremontti maksaa. Mistä sen hinta muodostuu. Putkiremontin hintaan vaikuttaa moni asia.

Putkiremontin hintaan vaikuttaa sen laajuus ja paljonko muuta korjaustyötä kohteeseen pitää tehdä. Neliöt ja vesikalusteiden määrät ratkaisevat.

Miten paljon uusittavaa on tehtävä: LVI -kalusteet, hanat, sähköt, iv ja mahdollisesti myös laatoitukset ja keittiökaapistot.

LVI -kalusteiden ja tarvikkeiden laadusta ei kannata lähteä tinkimään – Uutta kannattaa asentaa tässä vaiheessa, eikä vanhaa kalustetta suositella otettavaksi enää käyttöön.

Ota käyttöön verottajan hyväksymä kotitalousvähennys, jossa se on 2400 € vuodessa. Lue lisää>>

Varaa kartoitusaika edustajaltamme

Varaa kartoitusaika

Ota yhteyttä

  asiakaspalvelu(at)kotisilvi.fi

  Asiakaspalvelu: 020 7300 610

  Asennus: 020 7300 611
  Asennus: 020 7300 612