• Asiakasystävällisin putkiremontti Etelästä Pohjoiseen

 

”PELKÄSIMME PAHINTA, MUTTA PUTKIREMONTTI SUJUIKIN HELPOSTI ALUSTA LOPPUUN” – ESKO OJALAN KOKEMUS KÄYTTÖVESIREMONTISTA

Pelkäsimme pahinta, mutta putkiremontti sujuikin helposti alusta loppuun

Olemme asuneet kodissamme yli 40 vuotta, joten putkiremontti alkoi olla ajankohtainen. Sen toteuttaminen kuitenkin arvelutti, koska aikaisemmat kokemuksemme olivat huonot. Kymmenisen vuotta sitten korjautimme astianpesukoneemme, ja asentajien lähdettyä vesiputki vuosi rakenteisiin.

Olimme nyt kuitenkin huolissamme uuden vesivahingon riskistä, varsinkin talvea ajatellen, ja onneksi tartuimme toimeen. Kotisi LVI:n putkiremontti onnistui kaikin puolin, eikä meillä ole minkäänlaista valittamista. Hyvä, kun tuli teetettyä remontti ajallaan!

Valitsimme itse putkiremontin ajankohdan

Saimme itse valita remontille sopivimman ajankohdan, mikä oli meille todella tärkeä asia. Asentajat tekivät pitkiä päiviä, joten valmistakin tuli hyvin nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Työt oli ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettiin sopimuksen mukaan. Kun yhdessä kohdassa oli työnjäljessä parannettavaa, asia käytiin korjaamassa kohdalleen saman tien.

Helppo ja siisti putkiremontti

Tilasin Kotisi LVI:ltä koko homman purkutöitä myöten, jolloin itselle jäi vain pieni osuus eli siivouksen viimeistely. Eikä sekään ollut iso rasti. Siinä missä monen muun remontin jälkeen olemme joutuneet tosissaan siivoushommiin, nyt selvisimme vähällä: pölyjen pyyhkiminen seuraavana aamuna riitti.

Vedenkäyttökin on nyt mukavampaa, koska esimerkiksi virtaukset ovat liki äänettömät ja hanassa on kunnon paine. Olivathan vanhat putket jo ehtineet karstoittua. Kun vielä putkiremontin hintakin oli kohtuullinen, niin kaikki sujui todella hienosti ja oli meille lopulta helppo homma.

Varaa kartoitusaika edustajaltamme

Varaa kartoitusaika

Ota yhteyttä

  asiakaspalvelu(at)kotisilvi.fi

  Asiakaspalvelu: 020 7300 610

  Asennus: 020 7300 611
  Asennus: 020 7300 612