• Asiakasystävällisin putkiremontti Etelästä Pohjoiseen

 

Vastuullinen ja luotettava putkiliike – Kotisi LVI, Oulu

Olemme vastuullinen ja luotettava putkiliike Oulusta. Toimimme laajasti Pohjois-Suomessa ja Etelä-Suomen alueella, tarjoten kattavat LVI -alan palvelut omakotitaloasukkaille.

Kotisi LVI:n toimintamallina on tarjota asiakkaille talon yksi tärkeimmistä remonteista Avaimet käteen- palveluna. Tavoitteenamme on estää mahdollisimman monta vesivahinkoa. Me teemme jokaisen remontin siten, kuin tekisimme sen itsellemme.

Asentajamme ovat LVI-alan ammattilaisia ja heitä koulutetaan jatkuvasti varmistaaksemme olevamme kehityksen kärjessä.

Toimimme Uponorin kumppanina. Pääpaikkamme sijaitsee Oulussa ja teemme putkisaneerauksia valtakunnallisesti. KotisiLVI osti Hucon Oy:n LVI-liiketoiminnan vuoden 2016 lopulla ja tätä myöten HuconTech markkinointinimi jäi poissa käytöstä.

Työlle ja materiaaleille annamme kattavan takuun. Käyttövesi- ja lämpöverkko- remonttien valmistuttua Uponor toimittaa asiakkaalle järjestelmätodistuksen.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys. Toimimme rehellisesti, vastuullisesti ja olemme tunnettuja siitä, että meihin voi luottaa.

Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme säännöllisesti ja teetämme siihen liittyviä kyselyjä puolueettomilla tutkimuslaitoksilla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä Sinunkin remonttisi!

 

Varaa kartoitusaika edustajaltamme

Varaa kartoitusaika

Ota yhteyttä

  asiakaspalvelu(at)kotisilvi.fi

  Asiakaspalvelu: 020 7300 610

  Asennus: 020 7300 611
  Asennus: 020 7300 612